A rickety 50’s beach shack is renovated to provide a deceptively simple, modern retreat and gardens overlooking the ocean. This project was undertaken when Anne Hindley was at Allan Powell Architects.

 

 

Location

Lorne, Victoria

 

 

 

 

Project year

2014

 

 

 

 

Status

Completed

 

 

Architect

Alan Powell P/L

Interior Designer

Anne Hindley

 

 

Interior Styling

Hindley & Co

Builder

Spence Constructions

 

Photographer

Robert Blakburn

Landscaper

Kate Seddon

Prev project

Next project

  • Grey Houzz Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon

Phone

Email   

Copyright ©2020 Hindley & Co Architecture & Interior Design. All rights reserved.

<!-- Google Tag Manager -->
<script>(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start':
new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0],
j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src=
'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);
})(window,document,'script','dataLayer','GTM-WCFGDWF');</script>
<!-- End Google Tag Manager -->